ADDRESS:7 YORK ST, MELBOURNE
CALL US:+ 1 555 236 7890
WORKING HOURS:2 - 10 PM

Categories

Цялото съдържание тук е само за информационни цели.

March 28, 2023by admin

Цялото съдържание тук е само за информационни цели.

Например, DHEA блокира G6PD (глюкоза-6-фосфат-дехирогеназа), който е основен ензим, отговорен за производството на мастна тъкан.

Но не е нужно да приемате добавки за DHEA. Дейности като спринт и тренировки с тежести могат да увеличат DHEA. И има още един хормонал на мазнини, който открих тази седмица: Хипоксично плуване.

Точно така: Задържане на дъх за дълги периоди от време, когато плувате всъщност може да увеличи DHEA! Това се отбелязва в скорошно проучване, озаглавено „Остра плуване на апнея: метаболитни отговори и ефективност.

И така, как можете практически да използвате този трик за изгаряне на мазнини?

Ако фитнес залата ви има басейн, След това следващия път, когато тренирате, завършете тренировката си с душ, след това скочете в басейна и направете 10-20 комплекта подводно плуване, докато държите дъха си, докато можете. Разбира се, вие също ще получите предимствата на добавеното изгаряне на калории и студената термогенеза, която обикновено получавате с плуване.

Имате ли повече въпроси за това как да балансирате хормоните си или да увеличите DHEA? Оставете мислите си във facebook.com/getfitguy.

Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Бен Грийнфийлд

Бен Грийнфийлд получи бакалавърска и магистърска степен от Университета на Айдахо в спортната наука и физиологията на упражненията; Лични сертификати за обучение и сила и кондициониране от Националната асоциация за сила и кондициониране (NSCA); Сертификат за спортно хранене от Международното общество за спортно хранене (ISSN), усъвършенстван сертификат за монтаж на велосипеди от Серота. Той има над 11-годишен опит в треньорските професионални, колегиални и развлекателни спортисти от всички спортове и както помогнаха стотици клиенти да постигнат загуба на тегло и фитнес.

Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Agave нектар може да е по-естествен от рафинираната захар, но това не означава, че трябва да го консумирате непрекъснато.

от Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS Dithition Diva 22 декември 2012 г. 2-минутно четене

от Monica Reinagel, M.S., L.D./n.

q. Опитвам се да намаля приема на захар, така че наскоро започнах да използвам естествен агаве нектар вместо други подсладители. Но от няколко души ми казаха, че негативите на тази алтернатива на захарта далеч надвишават ползите. Трябва ли да използвам това или станах плячка за маркетингов свръх?

a. Както всеки подсладител, Agave Nectar има както плюсове, така и минуси. Тъй като той се разглежда като „по -здравословен“ подсладител, хората често погрешно вярват, че агавеят нектар е с по -нисък калории. Но агаве нектар съдържа почти същото количество калории като другите течни подсладители като мед и кленов сироп-калории, които, ако са прекалено консумирани, са също толкова вероятно да доведат до наддаване на тегло.

Освен че е повече “ Естествено ”от рафинираната захар, основното предимство на Agave е, че това не причинява толкова голямо покачване на кръвната захар. Това е така, защото висок процент от захарите в агаве нектар са под формата на фруктоза, който не се абсорбира в кръвта, а се обработва в черния дроб.

Вижте също: Фруктоза е токсична?

Както може би сте забелязали, напоследък има много хули над фруктозата. Изследователите са открили, че големи количества фруктоза могат да повишат триглицеридите и да причинят увреждане на черния дроб. Много от тези проучвания са при плъхове, а не хора и включват хранене с гигантски количества от 100% фруктоза – което не е как обикновено се консумира. Все пак много хора сега се опитват да избегнат концентрирани източници на фруктоза – и агавеят сироп е доста висок в него. Всъщност той често съдържа повече фруктоза от много преосмисления царевичен сироп с високо съдържание на фруктоза!

(Като настрана, мисля, че истерията за фруктозата и HFCS е леко погрешна. Истинският проблем според мен е, че сме склонни да прекаляваме с захарта, във всичките му форми.)

Долната линия на агаве нектар: Малки количества сироп от агаве е малко вероятно да създадат проблеми и могат да предложат известно предимство спрямо други подсладители по отношение на контрола на кръвната захар. Но според мен тя трябва да се консумира в ограничени количества, като всички концентрирани подсладители!

агаве кактус от Shutterstock

за автора

Monica Reinagel, MS, LD /N, CNS

Monica Reinagel е сертифициран от борда лицензиран хранител, автор и създател на един от най-високо класираните подкасти за здраве и фитнес на iTunes. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

Не е нужно да прекарвате часове във фитнеса, за да отслабнете. В тази серия от две части, Get-Fit Guy има 12 нетрадиционни начина да изгорите повече мазнини, без да се упражнявате.

от Бен Грийнфийлд Get-Fit Guy 22 октомври 2012 г. 4-минутен Readepisode #111 Играйте Пауза Слушайте 12 Неконвенционални начини за Изгорете повече мазнини (част 2) В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

#10 секс

Спрете да се изчервявате и помислете за това по този начин: Romp в спалнята може да изгори 100-150 калории на час, а също така осигуряват страхотна тренировка за ръцете, сърцевината и краката си. В моята книга сексът определено се счита за нещо, което е по -забавно от упражненията и със сигурност не се чувства като обикновена стара тренировка във фитнеса!

Не е нужно да превръщате дейността си в спалнята в Клас на аеробика, допълнен с ленти за глава и музика за тренировка, но със сигурност можете да мислите за секса като възможност да разпалите метаболизма си, без да стъпвате в салона. Докато не е сдвоен с оди от тъмен шоколад и червено вино, сексът може не само да ви даде допълнително изгаряне на калории, но и да доведе до освобождаване на анаболни, изгарящи мазнини хормони, които могат да запазят метаболичния ви огън в продължение на няколко часа Още помощ след това.

#11 протеин

Може да ви е казано преди, че калорията е калория и че когато става въпрос за калории за отслабване в равни калории. Но това просто не е вярно и ето защо:

за всеки 100 калории въглехидрати или мазнини, които консумирате, тялото ви изисква само около 3-7 калории, за да усвои тези въглехидрати и мазнини. Това се нарича „термичен ефект на храната“. Ако обаче сте консумирали 100 калории протеин, тялото ви изисква по-близо до 24-28 калории, за да усвои този протеин. Така че това означава, че тялото ви изгаря до 30% от калориите, които консумирате само за усвояване на протеина, но използва само 3-7% от въглехидратите и мазнините за същия този храносмилателен процес.

не бива да Преминете прекалено с тази концепция за ядене на повече протеини, тъй като твърде много протеин може буквално да бъде токсичен. За да научите колко протеин трябва да включите в диетата си, вижте епизода колко протеин трябва да ям?

#12 Смех

Ще изгорите средно около 1,3 калории на минута от смях, независимо дали е на забавна шега, комедиен филм или просто да се мотае с приятели. Но ползите от смеха надхвърлят самото ползи за изгаряне на калории. Смехът също облекчава емоционалния стрес и осигурява тренировка за вашите вдъхновяващи и експираторни мускули, вашия абс, гърба и раменете си.

С казаното, ние също може да прекратим тази серия от две части на нетрадиционната част Техники за отслабване с един от любимите ми, забавни фитнес цитати от Елън Дегенерес:

„Баба ми започна да върви пет мили на ден, когато беше на 60. Тя е на 97, а ние не знаем къде по дяволите тя е.”

Чувствайте се свободни да се смеете (и ето линк към още няколко добри упражнения еднолинейни)!

Ако имате повече въпроси относно нетрадиционните начини за изгаряне на мазнини или собствените си Съвети, които да добавите, след това се присъединете към разговора на facebook.com/getfitguy!

и за още по -бързи и мръсни съвети, включително как да загубите първокурсника 15, вижте чисто новите електронни книги Бързи и мръсни съвети за Живот след колежа. Това е само $ 3,99 и се опакова с конфитюр с експертни съвети за успех в реалния свят.

двойка готвене, жена на стол, крака в леглото, яйца и мъж, смеейки се от Shutterstock

страници «Първо‹ Предишно12 Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Бен Грийнфийлд

Бен Грийнфийлд получи бакалавърска и магистърска степен от Университета на Айдахо в спортната наука и физиологията на упражненията; Лични сертификати за обучение и сила и кондициониране от Националната асоциация за сила и кондициониране (NSCA); Сертификат за спортно хранене от Международното общество за спортно хранене (ISSN), усъвършенстван сертификат за монтаж на велосипеди от Серота. Той има над 11-годишен опит в треньорските професионални, колегиални и развлекателни спортисти от всички спортове и както помогнаха стотици клиенти да постигнат загуба на тегло и фитнес.

Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Не много отдавна гирките бяха малко известно парче предавка, използвана само от руските мускули. Но днес упражненията за гири осигуряват върховната комбинация от кардио, мощност, координация и стабилност, всички опаковани в едно чисто движение. Ето разбивка на това как можете да ги използвате, за да се приспособите.

от Brock Armstrong Get-Fit Guy 3 ноември 2020 г. 6-минутен readepisode #508 Играйте пауза Слушайте как да се приспособите с Kettlebells, в момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox. Бързият и мръсен чайник е тежест, който прилича на стар чайник или оръдие (с дръжка отгоре) чайниците са по -неудобни за използване от дъмбелите, което е част от това, което ги прави ефективни гири, може да се използва за увеличаване на силата на захващане Или зареждайки тялото си по различни начини, като използвате упражненията в тази статия, можете да изградите сила и издръжливост в долната част на гърба, краката и раменете

Преди няколко дни, мой приятел ми изпрати снимка на гирбе Купих и ме попита колко трябва да съветва доставката, за да го пусне на входната си врата. Щях да отговоря и да кажа, че съветът, който тя трябва да предложи, е нещо като знаехте ли, че просто сте получили страхотна тренировка, носеща това нагоре по тротоара? Но … отново се въздържах от това да бъда този човек.

Въпреки това, борсата ми напомни, че гири са страхотен фитнес инструмент, от който всички – да, дори хората за доставка – могат да се възползват.

Какво е чайник?

Чайник е тежест, която наподобява старо време чугунен чайник (оттук и името). Но също така съм го виждал като оръдие с дръжка.

Виждал съм гири, наричани „оръдия с дръжки.“

Легендата гласи, че чайниците първоначално са били използвани от руските силни. Историята е малко неясна, но според Kettlebells USA, руската гири, както го познаваме днес, произхожда преди около 350 години. Първата поява на думата в руски речник се появява през 1704 г.

руснаците измерват предметите в „Пуд“ тогава. Пудът е 16,38 кг или 36,11 паунда. Тази мерна единица може да бъде проследена до 12 век, но все пак може да чуете как хората използват този термин, ако са сериозни нишки на гири … Искам да кажа, ентусиасти. За нашите цели ще се придържам към по -модерни условия.

Ползи

от гир Ефективно се чувствайте малко по -тежки. Това е така, защото центърът на масата на гирката често се разширява по -далеч от тялото ви, поради което гирките могат да бъдат толкова ефективни за подобряване на вашата сила, баланс и сила.

Също така упражненията за чайник обикновено включват някаква импулса. . Работата с нещо, което се люлее и придобива инерция, означава, че работите на цялото си тяло, включително вашите стабилизатори и първични мускули.

Тъй , да не говорим за ангажирането на вашата концентрация и координация. Това прави гирките допълнителни полезни. Той също така обяснява защо те изискват повече фокус от други методи за обучение на съпротива.

Поради сравнително малкия си, но невероятно плътен размер – както демонстрира доставката на моя приятел – те са доста преносими. Можете да ги заведете в парк или дори на път за пътуване с добавения бонус, който всеки път, когато ги преместите от място на място, получавате тренировка!

Можете да вземете гири в парк или Дори на път за пътуване с добавения бонус, който по всяко време ги премествате от място на място, получавате тренировка!

и извън външните ползи, проучване в списанието за силна и кондициониране на изследвания показа, че острата хормонална реакция на упражнението за люлка на гирката създава изключително значително повишаване на растежния хормон и тестостерон, два ключови хормони за изграждане на мускули при жени и мъже.

Как да използвате безопасно чайник

Заедно с ползите, гирките имат някои рискове. Не забравяйте да започнете с по -лека тежест с тегло и да прекарате известно време, като се обучавате за правилното използване, преди да се увлечете.

Очевидно не се препоръчва пускането на чайник на крака. Но също така, повдигането на твърде много твърде скоро или повдигането на гир по грешен начин може да доведе до мускулни щамове, сълзи и падания.

За почти всяко упражнение за чайник, което правите, концентрирайте се върху поддържането на краката си и теглото си обратно към петите си. Това основано положение на тялото ще гарантира, че тялото ви има силна основа, което е в основата на цялата добра форма.

Избягвайте повдигането на чайник директно над главата си. В сравнение с дъмбел или мряна е много по -лесно захващането ви да се подхлъзне или да свалите теглото. Ако не чувствате, че имате плътно захващане на вашата гир, опитайте да носите ръкавици с гума на дланите.

Независимо дали взимате чайник от земята или го люлеете във въздуха, Никога не се спускайте и не сривайте долната част на гърба си.

Трябва да защитите долната част на гърба, когато използвате чайник. Независимо дали го взимате от земята или го замахнете във въздуха, никога не се набийте и не сварете долната част на гърба. Силата и силата зад всичките ви движения на гирките трябва да се генерират от ханша и краката ви, а не от гръбнака ви.

и накрая е удобно да се преструвате, че нямате китка, когато правите много от Тези упражнения за гири. Дръжте неутрална позиция на китката (направо в съответствие с предмишницата). Чайникът, заедно с гравитацията, ще се опита да издърпа китката си от неутрално положение и назад, завършвайки с дланта ви нагоре към тавана. Бях обучен да отговоря на това движение, като „мотоциклетист на китката ми напред“, което ме запази досега.

Като сътрудник на Amazon, QDT печели от квалифицирани покупки.

Препоръчано от Get-Fit Guy

Само с три или четири различни тежести и размери на гири в дома си, ще можете да направите ефективна тренировка за цялото тяло. Но с тази регулируема гири можете да отидете между 8 до 40 паунда и да спестите място и пари.

Contents

Translate »
Select your currency
INR Indian rupee
Open chat